Rollercoaster Extreme

Rollercoaster Extreme 1.1.1

Achtbaan rijden in hartje New York

Wat zou het leven toch leuk zijn als er overal achtbanen stonden, nietwaar?! De gratis 3D-game Rollercoaster Extreme simuleert deze utopie. Al draaiend met je iPod of iPhone beleef je de wildste ritten en zet je zo rap mogelijke tijden neer. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Realistische 3D-graphics
  • Simpele besturing
  • Uitdagende races
  • Speel tegen vrienden via Bluetooth

TEGEN

  • Geen tussenstand in multiplayer-modus
  • Enige herhaling

Excellent
9

Wat zou het leven toch leuk zijn als er overal achtbanen stonden, nietwaar?! De gratis 3D-game Rollercoaster Extreme simuleert deze utopie. Al draaiend met je iPod of iPhone beleef je de wildste ritten en zet je zo rap mogelijke tijden neer.

Rollercoaster Extreme is een game van de makers van Waterslide Extreme, een plezierige waterglijbaan-racegame. Ook nu is het spel gesponsord door Barclaycard. Daar merk je weinig van, behalve dat ze grote prijzen uitreiken aan spelers die de snelste tijden op internet plaatsen! Rollercoaster Extreme bevat 8 levels die verspreid zijn over verschillende buurten in New York City. Het ene moment raas je dan ook langs een wolkenkrabber, terwijl je het volgende drogend wasgoed ontwijkt.

De rush van het achtbaan rijden in Rollercoaster Extreme is op z'n minst indrukwekkend te noemen. Dit is vooral te danken aan de mooie 3D-beelden. Toch zou zelfs het realistische over-de-kop gaan na een tijdje saai worden zonder competitief element. Gelukkig is elk level in Rollercoaster Extreme ook een race tegen de klok. Bovendien speel je via Bluetooth tegen vrienden: je ziet ze dan als een schaduw op de achtbaan. Wel mist de Multiplayer-modus een tussenstand; het is vaak onduidelijk of je 1e of 2e staat.

Met Rollercoaster Extreme op je iDevice heb je altijd een pretpark op zak. Pas wel op met spelen in de trein of bus, want voor je het weet mis je je halte!

Rollercoaster Extreme

Download

Rollercoaster Extreme 1.1.1